3 thoughts on “V-a placut la Bestfest?

  1. Ma simt vinovata pentru cutia de inghetata lasata pe jos in mijlocul concertului Kaiser Chief, cand eram la 3 m de sudoarea lui Ricky. nu stiu ce alt mascul alfa ar fi trebuit sa fie langa tomberonul de gunoi, aflat la o multime fanatica si furibunda distanta, pt a ma deplasa sa arunc micutul recipient.

    Ma mai simt vinovata si pt flyerele lasate pe jos in timpul concertul Manics-ilor, dar pe cuvant ca nu m-am clintit de acolo pt ca tot asteptam un show, viata, ceva care sa ma faca sa imi arunc ….. roz pe scena. am ramas si cu …….. la locul lor si putin amortita si total uituca in privinta hartiilor.

    Daaar (there is a “but”!) ma simt ok ca am strans dupa mine la masa unde am mancat in cele 2 zile de Bestfest. dar asa e normal, civilizat, ca nici mie nu imi place sa mananc langa mustaru, carnatu pe jumate ros si paharul cu mazga de bere pe fund ale altuia.

    E drept ca la Manu tot calcam pe paharele de pe jos cand saream si aveam impresia ca tot calc boturi de adidas. insa singura injuratura pe care am primit-o, a fost de la personalul care a curatat multe ore din noapte dezastrul (in timp ce noi, muritorii de rand, dormeam).

  2. @ioana: Inghetata si pop corn-ul sunt pt sala de cinema sau fotoliul din fata televizorului, nu pentru primele randuri din fata scenei, iar daca Kaiser Chiefs cantau la tine in sufragerie nu cred ca aruncai hartii pe jos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*