Gunoiul lui Chiliman.

Chiliman anunta ca Romprest-ul va lua gunoiul menajer gratuit in sectorul 1, iar Rebu, sustinut de PMB (care este si actionar) condamna initiativa Primarului Chiliman.

Dar in acest moment REBU nu mai strange gunoiul menajer de la asociatile de locatari, e chiar pazit de gardieni publici, controlati de Chiliman sa nu faca asta. Daca masina REBU incearca sa ridice gunoiul la mica intelegere cu vreo persoana, vine gardianul public si aplica o amenda de 3000 RON!
In acelasi timp Chiliman declara ca plateste procesele locuitorilor cu REBU pentru neridicarea gunoiului! Din banii cui? Nu cred ca cei care l-au votat sunt de acord cu astfel de cheltuieli.

Iar in tot timpul asta gunoiul se strange in fata blocului si sta linistit la soare pana cand sectorul 1 o sa devina un focar de infectie.

gunoi

PS. Mai cu talent, domn primar, ca in loc sa faceti un lucru bun imputiti „capitala capitalei”. Sau ne dati voie” gratuit” sa-l ducem singuri la groapa de gunoi?


FacebookTwitterGoogle+LinkedIn

2 thoughts on “Gunoiul lui Chiliman.

  1. Sunt client REBU si de saptamana aceasta am fost informat ca nu mi se va mai ridica gunoiul din fata casei. In schimb, Romprest a venit si l-a ridicat, gratuit. Probabil ca sa nu facem noi prea mult scandal :)

  2. @mihnea: sau esti printre norocosi. Corect ar fi fost sa ridice tot gunoiul din sectorul 1. Am vorbit cu un sofer de la REBU si s-a plans ca-l alearga lumea ca nu ia tot gunoiul.

    PS.Sa speram ca se remediaza inainte de holera.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*