Constanta Bucuresti (varianta 2009)

Am fost in weekend la Stufstock si printre cateva hamsii am aflat de ce Autostrada Soarelui se termina fix intr-o movila de pamant.

Autostrada Soarelui a fost inceputa de guvernul Nastase si trebuia sa se termine tot in curtea PSD, adica trebuia sa ajunga la Constanta exact pe unde vroia domn primar Mazare, ca doar nu a cumparat tot pamantul din zona degeaba.

Din nefericire pentru PSD, au pierdut alegerile iar actualul guvern PNL-ist bate pasul pe loc sau cauta o varianta mai profitabila.

Concluzie: Autostrada soarelui o sa fie gata cand vom avea din nou un ministru la transporturi care e fan PSD.


FacebookTwitterGoogle+LinkedIn

2 thoughts on “Constanta Bucuresti (varianta 2009)

  1. Din cite stiu, cea mai ieftina varianta era ca autostrada sa mearga paralel cu Canalul D-M.N. economisindu-se astfel banii dati pe exproprieri de terenuri, zona din jurul Canalului fiind a statului. Au urmat in timpul sedintei niste picioare pe sub masa, “ba, mai termina ca-mi ruinezi afacerea cu terenuri”. Astfel incit s-a ales varianta cea mai scumpa.

  2. @alk: am vazut in presa ca au inceput iara sa dezbata subiectul, poate vom afla ceva amanunte, ca doar suntem “tara cu cei mai scumpi kilometri de autostrada neconstruiti”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*