Obsesia inutilitatii

intotdeauna cand ma preocupa ceva ma bazez pe teoria lucrului bine facut, pentru ca altfel efortul devine inutil sau rezultatul nemeritat.

Romania curata.ro confirma multe banuieli dar tot nu reusesc sa inteleg de ce se zbat unii oameni sa ajunga in Parlament, iar ca sa vorbim pe concret o sa iau doar 2 exemple care in actuala campanie electorala sunt vectori principali de imagine pentru sustinerea si promovarea partidelor din care fac parte.

Exista 2 presedinti de partid care au avut in actualul Parlament performana sa fie pe primele 2 locuri in topul absentelor din Parlament:

1. Corneliu Vadim Tudor (PRM) – 2,1%

2. Mircea Geoana (PSD) cu 4,4%.

Cat de impertinet sa fii, sa vii sa spui ca tu esti capabil sa conduci o tara cand tu ai fost platit 4 ani de zile si ai fost doar de 2 ori la serviciu. Intr-o economie de piata, cum pretindem noi sa fim, Geoana si Vadim nu cred ca ar fi angajati in nici o companie conform prezentei lor la servici.

Iar ei vin acum si ne spun cu nonsalanta ca vor sa conduca tara?! Tupeu maxim.

Vestea buna e ca Vadim nu mai prinde inca un mandat dar s-ar putea sa-l inlocuiasca razboinicul luminii in viitorul Parlament.

Totusi nu inteleg de ce se zbate Vadim  sa faca spume audienta la TV, cand el nici macar nu merge la servici?

Si totusi de ce li se plateste salariul parlamentarilor care nu vin la munca?


FacebookTwitterGoogle+LinkedIn

3 thoughts on “Obsesia inutilitatii

  1. Dan, citind cele de mai sus, mie, personal, mi-ai anihilat orice dorinta/vointa de a merge la vot. De ce? Pentru ca Geoana (si multi altii care n-au nici 15% prezenta) tot o sa intre in Parlament, indiferent pe cine ma duc eu sa votez. Si poate chiar Vadim.

    Iar tu? Tu vei face iar o campanie frumoasa si peste 4 ani si… cam atat.

  2. Ei bine, uite ca lui Geoana care e un prostanac ii reuseste “strategia” de 20 ani, iar voi care sunteti niste baieti destepti, stati pe bara si faceti campanii misto la fiecare 4 ani…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*