3 dorinte

Nu mai tin minte exact cand si de ce am inceput sa-mi pun 3 dorinte la inceputul fiecarui an. Cred ca e defect profesional sau automotivare sau satisfactia  reusitei, nu mai conteaza deoarece cred ca au trecut mai bine de 10 ani de la prima editie.

De ce 3? Din motive ce depasesc si numerologia, si dumnezeirea si  vin dintr-o teorie a echilibrului si dau suficienta cifrei 3.

Asa ca si dorintele au destinatiile lor. Prima dorinta e poate cea mai simpla dar neindeplinirea ei face inutila orice alta performanta. Prima dorinta e sacrificata sanatatii mele si a celor dragi.

A doua dorinta  urca in principal cateva trepte pe scara lui Maslow, asta daca nu apare vreo dorinta emotionala sau mai personala. Dorinta mea pe 2008  urla mai tare decat orice casca de Ipod si  functioneaza mai bine decat orice ceas, exact la 3 ore cere un nou biberon.

Iar a treia dorinta e pastrata pentru hobby-uri, mofturi, lucruri exclusiv pentru tine sau ego-ul tau.  Din pacate nici in 2008 nu mi s-a indeplinit, si am ramas fara HOG.

Evident ca deja mi-am pus dorintele pentru 2009, si m-am surprins ca am renuntat sa-mi mai doresc un Harley si mi-am pus o dorinta SOCIALA. Dar nu va dau detalii, vorbim la sfarsitul anului.

Tie ti s-au indeplinit dorintele din 2008?

Ti-ai pus dorinte pentru 2009?


FacebookTwitterGoogle+LinkedIn

5 thoughts on “3 dorinte

  1. la multi ani uratule 😛
    in anul asta iti doresc sa iti invingi temerile… sa nu ai teama de ce iti este teama, de ceea ce crezi ca sa-r putea intampla …

  2. Pingback: Dan Dumitrescu » Blog Archive » Rezolutii ecologice pentru 2009

  3. Pingback: Dan Dumitrescu » Blog Archive » No Impact Man

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*