Basescu confirma Principiul lui Peter

Criza economica are si ceva plusuri: ne face mai atenti la cine ne guverneaza, la cine ne decide  cat de rau sau de bine o sa ne fie in viitorul apropiat. Ca doar nu credeti ca s-a gandit vreun guvern la ce se va intampla in Romania peste 20 de ani.

Dar descopar in jurul meu ca multa lume si-a schimbat optiunea. Acum 5 ani cand erau alegeri prezidentiale  ne distra campania facuta pentru Basescu si nu-i prea dadeam sanse, dar am mers cu mic cu mare si l-am votat, macar pentru a-i sterge zambetul placid lui Nastase.

Dupa toata sarada facuta de presedintele nostru in folosul  PD, folosindu-se din nou de imaginea tehnocratica a lui Stolojan, jurand cu mana pe biblie ca va da crestere de 50% la salariile profesorilor ( apropo au uitat un Zero la aceste majorari), acum vrea  republica semi -prezidentiala.

Eu nu iau masa cu Basescu, dar iau masa cu baieti care sunt mult mai reprezentativi pentru ce poate si ce vrea tara asta. Si ii vad cum rusinati imi spun ca si ei au avut incredere in Basescu, si ei au votat cu Basescu, dar ca acum ii sperie aceasta optiune.

Incercand un exercitiu de constiinta crezand ca senilitatea s-a instalat prematur la noi, ne-am dat seama ca nu noi sunte nebuni ci doar avem un presedinte incompetent. L-am votat petru ca a fost un primar bun (vizibil –  a curatat Bucurestiul de chioscuri), dar se pare  ca este un presedinte nebun incompetent*.

Principiul lui Peter

*Conform principiului lui Peter, toti suntem promovati pana atingem nivelul incompetentei.


FacebookTwitterGoogle+LinkedIn

2 thoughts on “Basescu confirma Principiul lui Peter

  1. Dane, TOTI politicienii din Romania confirma principiul lui Peter. Da, da, chiar si prietenul tau Oprescu. Stiu ca te dezamagesc, dar asta e realitatea.

  2. Exista si un corolar la principiul enuntat de tine: daca reusesti sa ai 5 ani in aceeasi functie iti atingi nivelul de incompetenta.
    Asta sigur e valabil pentru Basescu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*