Bucuresti Sectorul 1 – zilele noastre

picture-31Stau in sectorul 1,  si nu m-a mirat realegerea lui Chiliman la primaria sectorului. Am vazut ce a facut in primii 4 ani, si pe langa niste autorizatii de constructie date aiurea  in rest parcurile sunt ok, colectarea gunoiului este si gratuita si selectiva, iar sensurile unice chiar ajuta.

Dar astazi am descoperit strada Iezeru, o strada din sectorul 1 neasfaltata, si nu era singura in zona. Ma gandeam cu groaza la cei care stateau acolo si nu aveau decat optiunea de a pleca de acolo doar cu masina, pentru ca noroiul este de jumatate de metru. Cum s-or duce copiii la scoala?

img_0437

img_0438

Domnule primar, cum puteti sa sustineti “Capitala Capitalei” cu asemenea strazi, sau considerati ca e suficient ca ati pus placute frumoase cu numele strazii?. Aia nu e strada, e o ulita in sectorul 1 in Bucuresti in anul de gratie 2009?


FacebookTwitterGoogle+LinkedIn

One thought on “Bucuresti Sectorul 1 – zilele noastre

  1. Noroc ca-l avem pe Oprescu la capitala, ca altfel ar fi fost si mai multe strazi ca asta. Dar, na, nici Oprescu nu are 10 maini, face si el ce poate, nu poate sa le faca treaba primarilor de sector.

    Oprescu presedinte!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*