Monstrii nepasarii noastre

Nu ar trebui sa fie decat un semnal de alama, care sa ne faca sa constientizam ca PET-ul aruncat in coltul strazii de altcineva nu trebuie lasat acolo doar pentru ca nu este gunoiul nostru.
Din nefericire locuiesc langa o institutie de stat unde asteapta tot felul de indivizi “ceva”. Asa ca seara cand ajung acasa am ocazia sa strang din fata casei cel putin un PET sau o cutie de bere. Fiecare cu monstrul lui.
Green Revolution impreuna cu PMB au demarat prima campanie de ecologie urbana sub platforma Capitala creste Verde.

logo-ccv

Cu aceasta ocazie vreau sa va prezint monstrul meu preferat, Richard Inima Deseu.

picture-1

Iar sambata viitoare pe 11 Iunie se organizeaza targ de bioalimente la Unirea, targ de flori in Cismigiu si Concert cu Sistem in parcarea de la Cina. Mai multe detalii gasiti pe www.capitalaverde.ro

LE: Primaria se pricepe si la virale.


FacebookTwitterGoogle+LinkedIn

7 thoughts on “Monstrii nepasarii noastre

  1. Ma plimb seara cu cainele pe aleea din apropierea casei si nu ma dau in laturi sa adun de pe spatiul verde monstrul care zace (pet-uri, coji de banane etc.). E o atitudine!

  2. Sa mergi cu bicicleta in ROMANIA e o nebunie. Folosesc zilnic acest mijloc de transport si tot timpul imi fac o harta in cap pe unde sa evit aglomeratia.
    Dimineata sunt constient ca ajung mai repede la facultate cu bicicleta.

    Din pacate lipseste din cultura urbana bicicleta.

    http://victorperdevara.wordpress.com/

  3. Ete ca am participat si eu la cresterea plamanului capitalei: 3 pomi plantati la poarta si inca vreo 8 fructiferi in curte! 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*