Imi place verde

Da, imi place verde, e fresh, ma binedispune, imi da senzatia de proaspat, de ingrijit. Da, imi place verde. Imi place atat de mult incat am inceput sa-mi inverzesc chiar si garderoba si sunt foarte mandru de conversii mei verzi.

Da imi place verde, imi place sa vad verde peste tot. Cand ma plimb prin oras, imi inchipui cu ar arata tot felul de locuri daca ar avea si putin verde.
Discutam cu un coleg cu ar fi ca pe linia tramvaiului 41 (mai ales pe podul Grand), pe toata zona unde este gard intre sinele de tramvai si carosabil, sa fie iarba verde.
Imi propusesem sa caut niste exemple din strainatate si sa le prezint la Primaria capitalei.

Duminica am avut o surpriza placuta, ma plimbam prin oras, sa-l vad cum arata, sa vad cat de verde este sau cat de verde poate deveni, si am ajuns pe Calea 13 Septembrie.
Nu m-au surprins balcoanele colorate, le stiam, dar m-a surprins sa vad iarba verde exact acolo unde imi doream, intre linile de tramvai.

Calea 13 Septembrie

Dar tot in zona (strada Sinei) am gasit un verde care nu prea ma incantat, un container mare verde gol, dar plin de gunoi in zona. Sper ca doar am nimerit acolo inaintea celor de la Romprest care vor pune tot gunoiul in container.

Gunoi urban

Tu unde ai vrea sa vezi mai mult verde?


FacebookTwitterGoogle+LinkedIn

3 thoughts on “Imi place verde

  1. Stiu unde NU o sa mai vad verde: pe spatiile din jurul blocurilor (in Titan). Se betoneaza masiv pt. a avea blocatarii lor sa-si planteze masinile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*