Educatie politica

Stiu ca nu am nici un drept sa injur autoritatiile daca nu-mi exercit dreptul la vot, asa ca pentru a nu strange ura in mine merg la vot la toate alegerile. Anul trecut mi-a fost foarte usor sa ma decid cu cine votez, m-am votat pe mine chiar daca a contat doar la self esteem.

CI - TATOV

La alegerile europarlamentare nu am participat pentru ca din punct de vedere logic si ecologic, Romania are mai intai nevoie de ecologisti in Parlamentul Roman si de ecologie aplicata aici, nu la Strasbourg.

Asa ca sunt nevoit sa vad cui imi dau votul si ce variante am.

Varianta 1. PDL. In capul listei, tehnocratul de serviciu Stolojan, care chiar daca are o prezenta buna in actualul Parlament European si sunt convins ca ne reprezinta corespunzator , faptul ca a jucat rolul de marioneta pentru Basescu, retragandu-se repetat din alegeri imi ridica mari semne de intrebare referitor la verticalitatea lui. Sau poate ma insel.

+ ca nici membrii nu o sa voteze toti cu partidul ca doar trebuie sa sustina si candidatul independent EBA

Varianta 2: PSD (+ Antena 1).  Jumatate din banerele din Bucuresti sunt cu Geoana, dar el nu candideaza,  iar in posterul de grup au bagat un candidat de 2 ori, deci e disperare mare la PSD, de ce sa-i incurc eu cu votul meu?

3562299295_4127cac942

Varianta 3. PNL. Singurul partid care a incercat sa faca o campanie electorala pentru europarlamentare, iar Daniel Daianu e apreciat in Parlamentul European.

Varianta 4. Vot alb/vot anulat.

Mai am 2 zile sa ma hotarasc.


FacebookTwitterGoogle+LinkedIn

6 thoughts on “Educatie politica

  1. Votul meu e la PD-L din cauza de Cristian Preda, care stie suficienta politica teoretica sa ii dascaleasca si pe ailalti candidati de la PD-L…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*