No Impact Man

Nu mai tin minte cand am inceput  dar in fiecare an de revelion imi pun 3 dorinte pentru anul care tocmai incepe.  Pentru 2009 am plusat  si cu niste rezolutii ecologice. Acum cateva zile a fost ziua mea si trebuie sa recunosc ca imi plac cadourile, iar daca nu primesc ce-mi doresc , exista VISA.

Dar anul asta mi-a venit alta idee, nu stiu poate e de la criza, sau de la faptul ca imbatranesc si devin din ce in ce mai resposabil, dar mi-am zis sa incerc un an fara sa-mi cumpar nimic, fara tricouri noi, fara conversi noi, fara butoni noi. Nu pot sa renunt la papa, dar pot sa renunt la bauturi carbogazoase, ca la junk food am renuntat de mult.

Chiar daca imi place sa ma imbat cu apa rece uneori crezand ca am si eu momentele mele de genialitate, nu ma ofuschez cand vad ca altii au reusit s-o faca inaintea mea si chiar mai bine, asa ca va prezint No impact Man.

Asa ca trebuie sa ridic stacheta si sa mai renunt la cate ceva.

Tu la ce ai renunta? Macar pentru un an.


FacebookTwitterGoogle+LinkedIn

6 thoughts on “No Impact Man

 1. La bere, dar nu si la vin!
  La pizza si as inlocui cu salate!
  La filmele de Diminica dupa-amiaza si le-as inlocui cu plimbari in parc!
  Sper sa imi reuseasca! ;0

 2. Interesant, chiar nu stiam…

  Am un mindmap pe peretele din bucatarie in care mi-am trecut basic stuff. Ce nu e acolo, nu e necesar, nu se cumpara, nu se foloseste. Incerc sa ma educ sa cumpar si sa folosesc doar ce e absolut necesar. Restul… de cele mai multe ori imi fac rau tot mie (pe termen lung), oamenilor din jurul meu sau naturii. Deci nu.

 3. Pingback: Dan Dumitrescu » Blog Archive » Ecologie Personala - Intro

 4. Pingback: Green Conference - Eco-responsabilitate si sustenabilitate

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*