Energia vine din tine(ri)

Saptamana asta am inceput-o placut in Delta la Mila 35. Am ajuns acolo la invitatia Advice Students care au organizat o tabara de vara Plant Your Brand.

picture-1

Eu trebuia sa le vorbesc despre responsabilitate sociala, dar stiind cum a fost facuta selectia participantilor m-am ferit sa vin cu lozinci patriotice sau sociale si bine am facut. Am asistat la prezentarile individuale ale participantilor si am ramas placut surprins sa vad oameni care la 20 de ani au o experienta si o responsabilitate sociala mult peste generatia mea cand aveam 20 de ani.

Am incercat sa le arat cat de importanta este Responsabilitatea Sociala Personala fara sa para o corvoada ci chiar un joc. Dar un joc etic. Iar in final am incercat sa ne facem toti un mind map cat mai corect fata de dorintele noastre si cat mai corect fara de dorintele planetei (eco).

PLAY
View more documents from dumitrescudan.

Din nefericire a trebuit sa plec marti, dar cele doua zile petrecute cu studentii ecologisiti  m-au incarcat cu energie pentru tot restul anului. Sunt incantat sa vad ca generatiile tinere sunt mult mai responsabile, mai incisive si cu o atitudine sociala foarte responsabila si de-abia astept sa-i vad pe toti schimband si distrugand niste mentalitati vechi si prafuite.

Dragi studenti, va multumesc.

Dan Dumitrescu.


FacebookTwitterGoogle+LinkedIn

4 thoughts on “Energia vine din tine(ri)

  1. Pingback: Plant Your Brand at Adrian Ciubotaru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*