Facilitatea Voluntariatului

Ea este  Mirela, o studenta plina de energie pe care am cunoscut-o in vara asta la Plant your brand. Si inca un amanunt important, Mirela este din Tulcea.

img_3130_400x267shkl

Saptamana trecuta m-a sunat Viorel de la Descopera Romania din kaiac si mi-a spus ca se organizeaza din nou cursa internationala de kaiace pe Dunare si ca fac un popas la Tulcea pe o plaja vizavi de oras. Problema este locul plin de gunoaie si faptul ca ii este rusine si fata de participantii din acest an, ca de cei din anii precedenti. Asadar m-a intrebat daca am cum sa-l ajut.

Cum Mirela era singura mea cunostinta din Tulcea am sunat-o, i-am povestit de proiect si cam cum ar trebui sa procedeze (contact Primarie, firma salubritate, sacii, voluntarii).

Mirela foarte entuziasmata mi-a spus “Ok, ma duc sa vorbesc cu Primarul”.  Asta se intampla miercuri, asa ca joi dimineata incercand sa dau de Viorel sa aflu care este plaja cu pricina realizez ca el este deja plecat in cursa si ca v-or ajunge in Tulcea Vineri seara!

dsc02944_400x300shkl

Cam care credeti ca a fost reactia Mirelei. “Gata, dau strangerea la voluntari la ora 15hoo la pontonul Republica si mergem sa facem curat AZI!”

dsc03056_400x300shkl

Seara am iesit s-o ajut pe Tara sa puna postere prin centru pentru Soupnights si primesc un SMS de la Mirela “Gata. Am terminat.”

dsc03051_400x300shkl

O sun si ii spun ca am o veste proasta pentru ea, ca nu a terminat, ca de abia a inceput voluntariatul pentru ea. Ii multumesc si o rog sa-mi trimita pozele de la Ecologizare.

O doua zi nimic, asa ca o sun si-mi zice “Stii ceva, ai avut dreptate, de abia am inceput, drept pentru care sunt plecata prin judet, asa ca iti trimit pozele mai tarziu.”

Chapeau Mirela, nu stiu ce ai mai pus la cale dar elanul, determinarea si exuberanta ta imi confirma ca generatiile care vin din urma sunt cele pe care le asteapta si Brucan.

Bravo si SPOR.


FacebookTwitterGoogle+LinkedIn

9 thoughts on “Facilitatea Voluntariatului

 1. da, ea e THE Mirela! =)
  un concentrat de elan si exuberanta care nu stia pe unde sa iasa la iveala, insa acum…well done!
  pyb familly has made you a member of honour now

 2. Multumim mult Mirela, pas cu pas vom invata ca nu-i asa greu sa pastram curatenia pe unde trecem, pe unde locuim, pe unde traim. Sa speram in puterea exemplului. Bafta in tot cea ce faceti, mult respect.

 3. Respectele mele voluntarilor.
  Acest loc ne-a fost casa si masa pentru 2 zile, si ne-am bucurat foarte gasind un petec de plaja pe care am putut campa. Ne-a placut la Tulcea, si cu siguranta vom veni si la anul.

  Ganduri bune voluntarilor.

  Ma inclin!
  Lusiana… cu caiacele… 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*