TATOV

Ar fi redundant sa mai explic utilitatea votului, dar descopar oameni care inca cred in votul alb. Si chiar daca m-am ferit in ultimul timp sa-mi exprim optiunea,  o fac mai mult pentru a va impartasi rationamentul.

picture-1

In turul 1 votez cu Verde, nu pentru ca Remus Cernea ar avea vreo sansa sa ajunga presedinte, dar pentru ca as vrea sa vad ca voturile pentru miscarea verde incep sa fie din ce in ce mai vizibile pana la nivelul la care actuala clasa politica va trebui sa accepte miscarea verde in Parlamentul Romaniei.

Imi recunosc greseala de acum 5 ani cand am votat cu Basescu, dorindu-mi un fel de “putinizare” a Romaniei, dar m-am trezit cu un despot presedinte.

Chiar daca am prieteni care ma striga “Socialistule”, mai ales de cand a venit frigul si port basca, tot nu pot sa votez cu Geoana si sa conduca tara Vanghelie si Doamna Geoana. Asa ca in turul 2, votez independent, votez cu Oprescu.  Un presedinte fara un partid in spate, lucru care ii da libertatea sa fie corect si echidistant fata de toate partidele.

PS. Iar aia cu referendumul, e doar o gaselnita de-a lui Basescu pentru ca ii e rusine sa faca campanie, cand stie ca nu-l mai crede nimeni.


FacebookTwitterGoogle+LinkedIn

2 thoughts on “TATOV

  1. Pingback: Merg la vot, votez cu Crin Antonescu. De ce? | McGogoo’s Hell - Suburban philosophy

  2. Ma bucur enorm sa gasesc aceeasi preferinta pentru Remus Cernea si aceeasi motivatie. Sunt realista si imi dau seama ca Cernea nu are sanse sa ajunga presedinte, dar votez cu el pentru ca imi doresc o generatie tanara, curata si “verde” de politicieni..Pentru ca mi-a vorbit pe limba mea, pentru ca reprezinta multe din crezurile mele si pentru ca am nevoie sa cred ca avem dreptul si sansa la o alternativa fata de cei ce ne-au condus pana acum. Pentru ca sper ca in urma voturilor, sa castige cat mai multa vizibilitate, credibilitate care sa ii dea si mai mult curaj sa dezvolte proiecte verzi, civice pentru tarisoara noastra. Cel putin, noi, tinerii, avem nevoie sa stim ca mai exista oameni ca el in tara!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*