Unde (nu) e cald si bine

In general nu suntem dispusi sa iesim din zona de confort pentru ca avem senzatia ca aceste iesiri sunt exclusiv legate de accidente, situatii neprevazute si bineinteles neplacute, ca ne prost dispune.

Iesitul din zona de confort nu tine neaparat de curaj sau de inconstienta, tine si de curiozitate, interes, vointa, responsabilitate iar pentru unii care fac escapade foarte dese in afara ei, vor recunoaste ca le face chiar foarte bine la moral. Da, una din cauzele deprimarii este si statul in zona de confort.

Sunt cel mai mare sustinator al zonei de confort, dar recunosc ca unul din motivele pentru care o apreciez e ca ies destul de des din ea. Tocmai imi ling ranile (a se citi vanataile) dupa o escapada la snowboard care s-a desfasurat ok, adica m-am intors intr-o bucata, dar inca ma doare un umar si un sold dupa o cazatura suficient de interesanta incat aveam zapada in buzunarul de la piept, iar eu nu puteam sa spun ca sunt ok, pentru ca aveam gura plina cu zapada.

La Civika.ro iesim din confortul cititului in camera noastra preferata, in linistea noastra preferata si mergem sa citim in metrou, iar daca asta nu este o dovada de iesit din zona de confort, atunci abordarea oamenilor in metrou si oferirea de carti este cu siguranta.

Inchipuiti-va cum ar fi ca intr-o zi sa iesim toti din zona de confort,  sa mergem sa facem ceva,  care sa ne faca viata mai frumoasa, mai curata. Nu e doar o idee, e Let’s do it Romania.

Tu, cand iesi din zona de confort?

LE: “Nevoia de a te conforma poate deveni o experienta distructiva” – Bruce McEwan


FacebookTwitterGoogle+LinkedIn

One thought on “Unde (nu) e cald si bine

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*