Gadget-ul potrivit

In era ante blackberry aveam zilnic cel putin 100 de email-uri necitite in inbox ceea ce imi dadea un sentiment de ineficienta. Dupa ce mi-am luat Blackberry, am trait bucuria de a le citi si rezolva in timp real desi ma faceau sa pierd momente misto care se desfasurau chiar in fata mea in timp ce eu eram intr-un moment ‘Blackberry prayer” ipostaza in care apar in cam toate pozele prietenilor:)

Intre timp am invatat ca e mai important sa te bucuri de ceea ce se intampla in jurul tau, sa interactionezi cu comunitatea ta in permanenta, sa fii la curent cu toate noutatile. Si abordarea mea a devenit usor, usor WORK & PLAY. Si, bineinteles, telefonul meu trebuia sa urmeze acest trend.

Cerintele mele au fost simple dar mandatory:

– sa poata fi customizat cu usurinta cu aplicatii multe si misto.

– sa aiba touch screen dar si tastatura QWERTY; este esential pentru a comunica rapid.

– camera photo video, de ideal cam 5 MP (aici blackberry fails big time) + camera video care sa filmeze la calitate DVD

– ecranul sa fie mare, dar telefonul sa fie slim

– navigatie cu harti complete care sa includa evident si Romania

– card de memorie inclus

Clar, cautam ceva care sa imbine utilul cu placutul fara sa fie nici prea fun nici prea corporate.

Si, pentru ca sunt un tip norocos, de cele mai multe ori ceea ce imi doresc mi se intampla asa ca va fac cunostinta cu Motorola Milestone. My precious android.


Pare sobru si profi cand sunt la birou, dar imediat ce scot capul din treburile de business este mega-fun, iar in weekend face niste poze si fimulete de exceptie.

Nu va mai spun ca pasiunea mea pentru social media este alimentata acum de usurinta cu care aceasta minune a tehnicii sincronizeaza toate conturile de mail si social media pe care le detin (are multi-source contact sync). In plus, se misca extrem de bine cu 3G+, internetul merge mai bine decat pe conexiunea de la laptop!!
Si, foarte simpatic, cand vreau sa-l sun pe Adrian, de exemplu, in contactul lui imi apare cu poza de pe twitter si cu status-ul de pe facebook:)

O sa adaug zilele astea o filmare si ceva poze sa va minunati si voi.


FacebookTwitterGoogle+LinkedIn

One thought on “Gadget-ul potrivit

  1. Pingback: Tweets that mention Dan Dumitrescu » Blog Archive » Gadget-ul potrivit -- Topsy.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*