Cariera in PSD

Lasand la o parte perceptiile despre cat de bun sau nu este Geoana,  ma sperie cand de parsiv este PSD-ul  in cazul Geoana.

Prima data cand Geoana a intrat puternic in atentia presei era un ambasador de succes. Nu oriunde, ci la Washington, el reprezenta Romania intr-una din cele mai puternice tari.

PSD-ul in acel moment era perceput ca o haita de baroni si sacali si avea nevoie disperata sa se rebrenduiasca si sa scoata in fata un diplomant si un om care sa dea credibilitate. Asa l-au inventat pe Geoana, nu pentru ca era cea mai buna optiune ci pentru ca era singura optiune pe care o aveau.

I-au dat lui Geoana suportul lor si l-au folosit ca varf de lance impingandu-l pana la presidentia partidului si chiar jucand pe mana lui alegerile prezidentiale.

Aici au facut prima greseala uitand ca principiul lui Peter nu doarme. Geoana e mai mult sotul lui ” Mihaela, dragostea mea ” decat un posibil prezidentiabil.

Nu Geoana e singurul vinovat pentru pierderea alegerilor, ci intregul partid, dar pentru ca le e greu sa recunoasca asta, au preferat sa-l faca vinovat pe Geoana si acum il arunca la gunoi.

Pe acelasi calapod vad ca se construieste si cariera politica a lui Ponta, deci ma astept sa-l vad si pe el plecat dupa ce pierde alegerile parlamentare sau prezidentialele.

Oare cati politicieni cu potential va mai folosi PSD-ul in incercarea lor de a deveni ceva ce nu au fost niciodata?


FacebookTwitterGoogle+LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*