Politically correct

In general nu avem mari asteptari de la autoritatiile locale, dar spre bucuria noastra au inceput sa-si dea seama ca daca fac proiecte pentru comunitate, au sanse sa primeasca voturi si la urmatoarele alegeri. Avem in capitala cativa primari destul de activi. Au inceput sa apara puncte de colectare selectiva, piste de biciclete,  blocuri izolate termic.

Problema in Bucuresti este ca avem 7 primari  si fiecare incearca sa faca ceva pe felia lui. In poza de mai jos ai putea spune ca totul este ok in Bucuresti, ca avem si benzi de biciclete si selectare colectiva.

Dar daca te uiti in detaliu, observi ca banda de biciclete se termina intr-o bordura care are si un stalp instalat exact pe mijloc, iar daca presupunem ca reusesti sa sari bordura si nimeresti stalpul de protectie, nimeresti exact in tomberonul de gunoi.

Daca intrebi primariile, o sa ti se spuna ca au facut pista de bicicleta si programul de selectare colectiva, dar pentru ca bulevardul este in subordinea capitalei iar trotuarul este la primaria de sector, bineinteles ca nu exista colaborare intre ei, ca doar nu pot politicieni colabora in favoarea alegatorilor.

In rest toti sunt politically correct.


FacebookTwitterGoogle+LinkedIn

4 thoughts on “Politically correct

  1. Sunt multe de facu in Bucuresti,doar ca nu are cine sa se ocupe de detalii din pacate, ar trebui sa fie ca pe vremuri “Micul Paris”

  2. Da, intotdeauna vor fi multe de facut, indiferent de care capitala europeana vorbim. Pacat, totusi, ca in Bucuresti lucrurile au ramas aproape la fel ca acum cativa ani ..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*