Bucurestiul (de) altadata

Observ cu cata atentie “are grija” Chiliman de sectorul 1. Izoleaza termic si repara blocurile mari dupa criterii pur electorale, blocul sa fie la bulevard sa vada toata lumea banner-ul cu LUCRARE GRATUITA si sa fie mare ca sa obtina mai multe voturi de la locatari. Dar uita exact cladirile care reprezinta Bucurestiul, ca doar nu ne laudam cu blocurile construite de Ceausescu, ci cu cladirile frumoase construite in perioada interbelica.

Vreau sa va arat o cladire din fostul parc Bonaparte si doua din parcul Delavrancea, unde, apropo, Chiliman a demolat deja casa lui Cella Delavrancea.

Aceasta (fosta) Vila este chiar pe bulevardul Kisellef, iar actualul proprietar nu e multumit ca nu e P+3 si a lasat sa creasca copaci in ea, iar cand o sa se distruga complet, o va demola si o sa apara aici un bloc, presupun.

Asta este exact in Piata Victoriei langa guvern si cica ar fi a lui Particiu, care presupun cauta noi furnizori de falimentat care sa-i repare vila pe datorie, intre timp el sta la strada Herastrau intr-o vila a RAPPS-ului la o chirie modica.

Pe asta a vrut s-o cumpere Dan Ioan Popescu, pentru a o transforma intr-o strada de acces la blocurile pe care le-a construit fix pe un spatiu verde ( vezi cladiri in fundal), iar acum stau niste homelessi in ea.

In rest cartierul arata bine, plin de termopane si de  bannere ” Cu drag, Chiliman!”


FacebookTwitterGoogle+LinkedIn

One thought on “Bucurestiul (de) altadata

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*