Vreau sa transform Ecologia in Lege

Sunt Dan Dumitrescu si astazi va anunt candidatura mea la Primaria Sectorului 1 Bucuresti precum si la cea de consilier pentru aceeasi primarie, candidatura sustinuta de Partidul Ecologist Roman.

Aleg sa candidez pentru ca oamenii merita mai mult respect. Pentru ca mediul merita mai mult respect. Candidez pentru ca imi doresc sa ma implic in comunitatea din care fac parte si pentru ca vreau sa-i ofer acesteia posibilitatea de a creste prin respectarea drepturilor si unirea fortelor cetatenilor cu alesii sai. Cred in comunitati si in dezvoltarea generala prin implicarea lor in procesul de decizie. Cred in oameni si in puterea lor de schimbare. Trebuie sa lucram eficient si sa schimbam metehne pentru ca generatiile viitoare sa nu traiasca mai rau decat cele actuale.

Vreau un oras curat, frumos in care sa ma pot plimba cu bicicleta cu placere.

Vreau un oras in care cladirile vechi sunt frumos reconditionate, nu lasate in paragina, daramate si trasformate in blocuri P+4.

Vreau un oras de care sa fiu mandru.

Probabil va intrebati de ce am optat pentru o dubla candidatura. Pentru ca asa consider ca-mi voi mari sansele de a contribui si de a pune umarul pentru dezvoltarea sectorului 1. Un pas mic pentru mine, un pas mare pentru ideologia ecologista in Romania.


FacebookTwitterGoogle+LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*