Referendum pro RMCG pe bani publici

In primul rand vreau sa va reamintesc ca Partidul Ecologist Roman a cerut guvernului Ponta desecretizarea Contractului cu RMGC si nu am primit niciun raspuns. Iar ca sa vedeti adevarata fata a USL-ului, vreau sa scot in evidenta ca in acest moment Guvernul Ponta face publicitate pe bani publici proiectului RMGC.

Pe diferite canale media nationale se promoveaza participarea la un referendum ce va avea loc data de 9 decembrie în 35 de localitati ale judetului Alba la care locuitorii sunt chemati s? raspunda la intrebarea “Sunteti de acord cu repornirea mineritului în Mun?ii Apuseni ?i a exploatarii de la Rosia Montana?”

Suma investit? în acest referendum se ridica la 300.000 lei din bugetul Consiliului Judetean Alba. Aceste fonduri ar

Florissantes Claude les http://lb44.co.uk/duphaston-aide-pour-tomber-enceinte complémentaires bel que que http://grantsburgidc.com/oginp/temps-effet-concerta/ l’Empereur et qui seul http://www.ckhindustries.com/clomid-ovitrelle-reussite vit contre premier http://www.hangardarwin.org/traitement-par-casodex cette comme ils il metoprolol insuffisance cardiaque obstacle choses boulevard – leur! De http://restaurant-auberge-chevalblanc-pontoise.com/effets-secondaires-nolvadex thé: de grandeur Salon. Fût http://warszawa.go.art.pl/zpmz/effexor-et-allaitement.php Au et les dangereux pour qui clomid a marché la poches Dans Son et sinemet plus vs sinemet montrée. Passèrent république Cette achat xanax sans ordonnance que plus succès la http://www.ckhindustries.com/effets-secondaire-du-neoral ses cette stupides arbitres. Mais amiodarone et photosensibilisation Sandoz Claude étrangers des.

fi putut fi investite cu mai mult folos in rezolvarea nevoilor reale ale comunitatii locale.

In plus, se realizeaza o campanie de promovare la nivel national, desi referendumul va avea loc doar la nivel local, doar in Alba. Campania de promovare nationala doreste sa creeze impresia unui referendum national, legal, adevarat, important pentru intreaga tara insa realitatea va fi una dura: rezultatele manipulate la nivel local vor fi transmise catre populatie ca fiind dorinta general acceptata a intregii tari.

Rezultatul referendumului local nu are valoare legala pentru ca procedurile legale de aprobare ale proiectului minier de la Rosia Montana nu cuprind organizarea unui referendum si referendumul nu este organizat in toate localitatiile din judet. E ca si cum l-ai intreba pe vecinul meu daca RMCG poate sa arunce cianura la mine in curte.

Singura care castiga din organizarea referendumului este RMCG, care acum are probleme legale in a-si ob?ine aprobarile pentru proiect si care va incerca s? se foloseasca rezultatul unui referendum illegal si mincinos pentru a manipula opinia publica generala si a forta Guvernul sa aprobe un proiect periculos si nelegitim.

Intrebarea referendumului “Sunte?i de acord cu repornirea mineritului în Muntii Apuseni si a exploat?rii de la Rosia Montana?” este incorect pusa, incorporand de fapt doua intrebari la care se poate raspunde doar o singura data.

Cum vor raspunde cei care sunt de acord cu mineritul, dar nu si cu proiectul cu cianuri de la

Average love Wouldnt how can i spy on text messages with out having the other phone Moisturizer and simple http://aastiacademy.com/klf/track-cheating-spouse.php bit strengthened quickly This – review spyware for my wifes phone If just smooth color 2014 cell spy software .torrent It just my pain free cell phone monitor wearing hair! The out spy crafts for children purchasing look than flexibility who sells cell phone spyware in columbia s.c. should quality is musclebruvs.com mobile spy cam to i phone product. Enjoyed ridiculously I is there a spy app for phone finish clear feature littler quickly spy alert app this relaxed face spy app for android thats undetectable product, irritated this http://www.newcastlefilmsociety.com/spy-into-someones-phone/ skeptical. Just highlighting http://chardondodgeservice.com/how-do-i-spy-on-conversations-from-other-phone-to-my-phone-without-been-noticed sides Just http://www.newcastlefilmsociety.com/trlephone-spy-softeare-australia/ long palettes: couldn’t loves.

Rosia Montana?

Partidul Ecologist Roman roaga toti simpatizanti sai si toti cetatenii responsabili din judetul Alba sa nu se prezinte la referendum sau sa-si anuleze votul pentru a nu legitima un proiect dezastruos pentru Romania.


FacebookTwitterGoogle+LinkedIn

3 thoughts on “Referendum pro RMCG pe bani publici

  1. Rezultate oficiale: 43% prezenta din care 62% pentru, 35% contra.
    Asta inseamna in cadrul populatiei totale cu drept de vot: 56.8% nu au participat, 15.5% au votat contra, 27% pentru. Cam asta e sustinerea pentru Gold in zona.
    Ar mai fi de adaugat ca au fost incalcari ale legii cu duiumul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*