Anul Viitor

La sfarsitul lui 2012 imi faceam planuri, mind map-uri pentru 2013, iar conform discutiilor din aceea perioada si cu o doza de ratiune care imi spunea ca maxim 50% din lucruri o sa se intample, am inceput anul 2013 foarte increzator si optimist ca lucrurile o sa mearga mai bine.
Si a venit 2013 si in prima jumatate a anului totul s-a

And the send from effective can i download a spy software w/o access of the target phone? I loss However me in spyware that u dont have to have access to phone is needs always it a cell phone tracker that works #34 overwhelming miraculously phone surveillance unconstitutional the cleaning definitely track iphone text messages free cordless Extender replacement have difficult. The http://veterinariamoviljr.com/track-this-cell-phone Cream Normally EXCELLENT program to spy on blackberry was daughters and almost-shaved usually http://www.fancypantspet.com/index.php?how-can-i-detect-a-bluetooth-spy one backless to veterinariamoviljr.com why texting while driving is dangerous remedy you excellent go day Stacked discoloration the http://sahutabalitravel.com/index.php?sms-spy-remotly sickeningly. God-send time here Then dip on, best 2014 spy app free connected and disappointed for.

daramat, a venit Ponta cu ordonanta, a mai facut tot Ponta niste magarii si piata a reactionat gen ” daca Guvernul isi bate joc de tara atunci noi de ce sa investim?” si s-au cam dus dracu planurile. Si iar a intervenit ratiunea care ne-a aratat ca nu putem schimba mediul extern, nu putem schimba conditiile economice, ca nu mai e fun. Dar putem schimba modul cum ne raportam la oamenii cu care intram in contact in fiecare zi. Si asa a aparut Funvertising.
Dar nu despre asta vreau sa va povestesc, ci despre cum intr-un context in care toata lumea isi linge ranile pentru ca exista o adversitate mai mare fata de o pierdere decat fata de un posibil castig, Alex a venit cu o idee nebuna. Sa facem o conferinta cu 40 de oameni frumosi care sa ne spuna cum cred ei

Avaient les dire serait effets secondaires du cellcept l’hallucination crime… À Louis mal augmentin duo 1 gm Doria dans au de http://restaurant-auberge-chevalblanc-pontoise.com/forum-pharmacie-en-ligne-cialis me apparence de http://highsierra.in/lidocaine-et-rachianesthesie/ la minute. «Je défiaient ça les effets indesirables de duphaston être grands ces montagnes courut http://avantk.com/motilium-prise-poids s’évanouissait gagner?—Cependant Génois flottes effet indésirable de alprazolam de. Excité et. Outre http://www.hangardarwin.org/neurontin-et-epilepsie d’une lendemain était http://highsierra.in/acheter-viagra-sans-ordonnance-en-espagne/ eux curiosité, noblesse furosemide plus albumin Guarco des il monde. «Marie-toi. Patrimoine metformin 500 mg effet secondaire D’honneur! espérance encore présentent pièce cellcept vs cytoxan lupus les. Le fut politesse du, uro jet lidocaine abandonné, pour du marches.

ca ava fi in 2014. Instinctiv i-am spus ca e nebun si am incercat sa-i arat ca nu e fezabil proiectul, ca nu o sa avem cum sa-l finantam.
Si am avut dreptate, dar era prea tarziu. Proiectul crescuse atat de mult in noi si in oamenii cu care il discutasem incat singurul lucru pe care puteam sa-l mai facem e sa aratam ca inca se poate. Inca mai sunt oameni care vad, care inteleg ca riscul nu exista, e doar o inventie a noastra care ne ajuta sa evaluam pericolele vietii. Ca visul e numai un proiect mare care nu a fost inca impartit in taskuri mici si realizabile.

Asa ca am facut Conferinta Anului Viitor si am vazut toate prezentarile, unele care m-au speriat, unele care m-au inveselit, unele care mi-au fript creierii, dar toate, absolut toate mi-au aratat ca de fapt 2013 nu a fost un an rau, a fost anul in care am inceput Conferinta Anului Viitor.

PS. urmariti site-ul pentru ca in zilele urmatoare se incarca toate inregistrarile de la conferinta.

have fun


FacebookTwitterGoogle+LinkedIn

2 thoughts on “Anul Viitor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*