Yoga is boring

Practica yoga e foarte plictisitoare. Nu, pe bune, yoga e foarte plictisitoare.

In primul rand, cand practici yoga trebuie sa fii atent la tine, la ce se intampla cu corpul tau, cu respiratia ta, cu mintea ta, si pe bune the most boring job is to work on yourself.

yoga_sutra_verse_1-2Multi cred ca yoga e o chestie complicata, pentru contorsionisti, iar altii cred ca yoga pe buna pentru dezvoltare personala, un fel de NLP care te ajuta sa-ti controlezi emotiile; unde NLP te ajuta doar sa-ti dezvolti cognitivul, nu problemele emotionale.

Eu m-am apucat de yoga acum cativa ani, din intamplare, intr-o seara cand am plecat un pachet de nervi de la birou si dupa o clasa de yoga m-am linisitit de credeai ca tocmai m-am intors din vacanta.

Si de atunci practic yoga… De atunci ma plictisesc atat de des incat in vara asta am stat 6 saptamani la un ashram in India unde am invatat atat de bine yoga, incat acum am o diploma de Yoga Teacher. Am devenit profesor de… plictiseala.

Cred ca intr-o zi o sa-mi fac un tatuaj pe bratul stang cu Yoga chitta vritti nirodha, ca doar sincer, totul e trecator, chiar si emotiile.


FacebookTwitterGoogle+LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*