Votul meu nu ma reprezinta

Alegerile prezidentiale ma pun intr-o situatie in care ajung sa votez negativ de fiecare data. Si nu cred ca sunt singurul in situatia asta.

Presedintele votat de mine castiga dar nu ma reprezinta pentru ca nu a fost optiunea mea, ci i-am dat votul doar pentru ca optiunea la alegeriile respective era mult mai rea.

Prima data s-a intamplat cand l-am votat pe Iliescu. Da, recunosc, am votat cu Iliescu. Dar am votat cu Iliescu pentru ca cealalta optiune era Vadim. Dupa care am votat cu grobianul de Basescu doar pentru ca nu-mi placea aroganta lui Nastase sau “Mihaela, dragostea mea” nu mi se parea o varianta ok.

Acum o sa votez cu Iohannis doar pentru ca Ponta nu a reusit sa dovedeasca nimic cat timp a fost prim-ministru.

Asa ajungem sa avem un presedinte “ales” pe vot negativ de fiecare data.

Ironia e ca PSD-ul, cel care a inventat smecheria cu votul negativ cand a avut ultima oara presedinte (aka Iliescu), reuseste sa se puna singur in postura de a pierde votul negativ.

Suntem o tara saraca intr-o situatie in care niste politici sociale ar ajuta enorm sa stabilizeze si normalizeze un pic viata cetateniilor, dar PSD-ul se pare ca se bazeaza doar pe faptul ca “e multi si e prosti”, dar se pare ca prosti sunt ei.


FacebookTwitterGoogle+LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*