8 motive pentru care Ponta este urmatorul presedinte

1. Populatia activa care chiar plateste taxe la stat este mult mai mica decat populatia activa de pe facebook. Si cred ca mare parte din cei care zic ca nu voteaza cu Ponta nu au prea platit taxe la stat, dar asteapta ca Iohannis sa le faca viata mai usoara, eventual sa le dea si ceva bani.

2. Populatia activa din Romania e sub 20%, restul fiind asistati care traiesc din ajutor de la stat si care nu numai ca nu au chef sa faca lucrurile bine, dar nu au chef sa faca nimic; cu exceptia faptului ca vor merge la vot daca vor fi recompensati corespunzator pentru efort.

3.  In primul tur diaspora care a votat mai mult decat la ultimele alegeri prezidentiale are un procent de participare de maxim 5% din totalul cetatenilor romani din strainatate. Deci interesul real al celor care au plecat din tara e mult mai mic decat cel declarat… pe facebook.

4. Ponta poate sa promita tuturor ce vrea si chiar a pus in practica o parte din pomeni. Iohannis nu promite decat ca pune romanul la treaba. LOL.

5.  Participarea la vot va scadea fata de primul tur, pentru ca cei care au considerat ca au o optiune in primul tur (gen Macovei) nu se vor prezenta la vot in turul 2.

6. Votul de blam va depasi 3%.

7. Bucurestiul, cu tot cu studenti si prieteni, a votat Ponta.

8. Nu se voteaza pe facebook.

 

Vote

 

 


FacebookTwitterGoogle+LinkedIn

3 thoughts on “8 motive pentru care Ponta este urmatorul presedinte

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*