Lecturi Urbane – mai mult decat un proiect, o atitudine – by Civika.ro

Aseara am fost iarasi majoritari, am fost de doua ori mai multi (cca. 150 voluntari), am impartit de doua ori mai multe carti ( cca 300) si fata de editia din 3 noiembrie, acum deja ne intalneam cu oameni care stiau de noi, cu oameni carei isi sunau prietenii sa le spuna ca in metrou toata lumea citeste. Pentru ca da, eram frumos impartiti in intreg metroul si nu aveai cum sa te urci in metrou fara sa vezi vreo 10 cititori in jurul tau.

Cand am coborat la Unirii, toate persoanele care stateau pe scaune citeau cate o carte, si eu crezand ca fac parte din voluntari, le-am spus sa se grabeasca ca aici coboram, dar ei sau uitat ciudat la mine, iar eu am cobarat din metrou muscandu-mi pumnul de bucurie/penibil.

Iar cireasa de pe tort este ca am inceput sa merg cu Adrian prin facultati sa le vorbim studentilor despre lecturi urbane, si am descoperit multa bunavointa fata de orice forma de Responsabilitate sociala.

Eu ma opresc aici din povestit pentru ca trebuie sa cititi si impresiile celorlalti participanti. Pe twitter urmariti #lecturiurbane.

Online suntem www.orasulciteste.ro dar recomand un google search pentru ca chiar in acest moment apar noi povesti despre Lecturi Urbane.

Iar daca vreti sa veniti si voi va asteptam pe 15 Decembrie la ultima editie din 2009.


FacebookTwitterGoogle+LinkedIn

5 thoughts on “Lecturi Urbane – mai mult decat un proiect, o atitudine – by Civika.ro

  1. Pingback: ORAŞUL CITEŞTE LECTURI URBANE | alinfarcas.ro | pamflezistul

  2. Pingback: Oraşul citeste! (Lecturi Urbane – ediţia a III-a) « Orasul citeste

  3. Salut http://www.SpuneNuDrogurilor.com este o echipă recent formată, nonprofit, care şi-a propus să lupte pentru conştientizarea opiniei publice, a tinerilor debusolaţi de societatea în care trăim despre tot ceea ce înseamnă consum de droguri într-un fel sau altul.
    Dacă prin acţiunea ta, salvezi o singură viaţă de la decădere, consideră că ţi-ai atins scopul, alături de noi toţi ceilalţi.

    Dacă doreşti să susţii această campanie, afişază pe blogul tău un banner, codul se preia de la: http://www.spunenudrogurilor.com vei fi sustinut si tu de aceasta campanie lasa un comentariu daca ne sustii sa te sustinem si noi Scuze de deranj

  4. Pingback: Dan Dumitrescu » Blog Archive » Citeste si da mai departe

  5. Pingback: Îmi place proiectul Lecturi Urbane (+ teaser video) - Alexandru Negrea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*